VriesVerstival 2015

Het VriesVers Platform organiseert dit jaar het VriesVerstival, een festival waarbij de vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights staat bij de deelnemende winkels. Wanneer je van 1 april tot en met 26 april bij de deelnemende winkels een vriesvers product koopt, krijg je er een codekaart bij (OP=OP)! Door vóór 27 april 2015 jouw stem uit te brengen op jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2015, maak je kans op mooie prijzen! Om extra kans te maken op één van de vele prijzen, geef je ook jouw stem aan jouw beste VriesVers Product van het Jaar A-merk en/of Huismerk. 

We geven de volgende prijzen weg:

  • 1 x een waardecheque t.w.v. € 10.000, in te leveren bij een Eigenhuis Keukens vestiging
  • 2 x luxe weekverblijf voor 4 tot 6 personen op een camping aan de Adriatische kust in Italië van Vacanceselect
  • 3 x Philips Airfryer
  • 10 x een kookworkshop voor twee personen bij The Colour Kitchen in Utrecht, inclusief 3-gangen diner
  • 6x 1 Freezy (knuffel pinguïn) per winkel


De deelnemende winkels vind je terug in het onderzoek. Staat jouw favoriete VriesVers Winkel erbij? 

Genomineerden VriesVers Product van het Jaar 2015
Benieuwd naar de genomineerde producten voor VriesVers Product Van het Jaar (zowel A-merk als Huismerk) 2015? KLIK HIER 

Doe mee en stem vanaf 1 april op jouw favoriete VriesVers Winkel en/of Product van het Jaar!

Wil je op de hoogte blijven van het VriesVerstival met de winnaars en de VriesVers keuken? Like ons dan op Facebook! 

Dit is VriesVers

Het VriesVers Platform is de brancheorganisatie van supermarkten, producenten en leveranciers van vriesproducten die samen hun krachten bundelen. Op deze site deelt VriesVers noviteiten en goede ideeën met u, de consument, de lekkerbek. Met suggesties om de vriezer nog slimmer te benutten, verrassende recepten, een prijsvraag, weetjes en persoonlijke tips van deskundigen wordt koken steeds leuker. Nieuwtjes worden met regelmaat ververst, elk seizoen zijn er nieuwe recepten om van te genieten. Recepten voor een feestelijk etentje, een snelle maar gezonde hap, weinig tijd maar wel trek, zin in gezond, variatie, voordeel en veel meer. Krakend vers en op voorraad: vries vers gaat het helemaal maken in de Nederlandse keuken!

Besparen met je vriezer!

In heel wat huishoudens verdwijnen wekelijks nogal wat levensmiddelen in de vuilnisbak. Besparen en voorkomen van verspilling begint met slim inkopen, een andere handige hulp is de vriezer.

Een aantal tips:
• Zorg dat de vriezer in één oogopslag toont wat er in huis is. Zo zie je wanneer aangevuld kan worden of dat er ruimte is voor een extra voorraadje uit de aanbieding.
• Vries producten na aankoop direct in. Niet voor niets bevindt de vriesafdeling van de supermarkt zich vaak vlak voor de kassa. De tijd tussen aankoop en vriezer thuis is daarmee zo kort mogelijk.
• Plaats niet teveel producten in één keer in de vriezer, vooral wanneer het niet-ingevroren etenswaren betreft.
• Probeer porties zo klein mogelijk te houden. Zo pak je wat nodig is en gaat het ontdooien veel sneller.
• Ontdooi vlees, kip, maar ook zelf ingevroren stamppot bij voorkeur in een diep bord of op een schaal in de koelkast. Hierdoor blijven structuur en smaak vaak beter behouden. Opwarmen in de magnetron kan ook, kies dan wel het juiste programma om uitdroging van het gerecht te voorkomen.
• Het vriesvak van de koelkast is een prima plek om producten een aantal dagen goed te bewaren.

lees verder...

VriesVers, lekker snel!

U kent het waarschijnlijk allemaal. Na een week lang en hard werken, heeft u meestal geen zin meer om vrijdagavond uitgebreid in de keuken te staan.. Hebt u wel eens nagedacht over uw vriezer? Daar is de keuze enorm! Kant-en-klaar, vooraf zelf bereid of als basis voor een verrassend recept, bieden VriesVerse producten altijd inspiratie voor een lekkere en of snelle maaltijd. Met liefde bereid en vol van smaak én vitaminen.

Groenten, fruit, soepen, sauzen, bouillon, mals vlees, vis, aardappelvariëteiten, snacks en pizza’s deeggerechten, brood, ijs verrukkelijke desserts maar ook kan en klare maaltijden VriesVers is een prima start van een goed weekend (en natuurlijk alle andere dagen van de week). En denk ook eens aan de lunch. Bewaar een paar bakjes met pasta- of rijstsalade of belegde broodjes/boterhammen. Varieer, gebruik uw fantasie en geniet van de leuke, supergezonde verrassing op het werk of op school.

 lees verder.. 

Dit initiatief wordt mede ondersteund door:

Recepten

VriesVers biedt volop variatie. Dat zien we graag terug op ons bord. De tijd dat de vriezer uitsluitend diende als voorraadkast voor brood, vlees en pizza’s is echt voorbij. Vrijwel alle verse producten die verkrijgbaar zijn, kunt u ook in vriesvorm krijgen.
 lees verder..

Voel je fit

Fit willen we allemaal zijn. Plezier, beweging en goed eten dragen er toe bij dat u lekker in uw vel zit. Niet voor niets hoor je regelmatig: wat je eet ben je zelf. Om te voorkomen dat u op drukke dagen - dus geen tijd/zin om uitgebreid te koken - voor de bijl gaat, is de vriezer een prima leverancier van goede brandstof. Hollandse pot, de wereldkeuken, kant-en-klaar, voor één persoon of het hele stel; koken uit de vriezer is een slimme keuze.
 lees verder..

De VriesVers Keuken | info@devriesverskeuken.nl  ©2014 De VriesVers Keuken  | Ontwerp: ISMC