Kras & win met vriesvers


Heb jij al een vriesvers kras & win kaart bij de kassa van jouw supermarkt gekregen? Vul hiernaast dan snel de code in en wie weet heb je direct prijs en win je een vriesvers verrassingstas! Heb je niet direct prijs, niet getreurd. Je kunt dan ook nog aan een onderzoekje meedoen voor de Verkiezingen van Vriesvers Winkel van het Jaar 2014 en VriesVers Product van het Jaar 2014. Dan maak je ook nog kans op één van de mooie prijzen hiernaast. Start dus snel met het invullen van je code!

En vergeet niet nog even de algemene voorwaarden te lezen!

Algemene voorwaarden

Klik hier om naar de algemene voorwaarden van deze actie te gaan.De hoofdprijs van deze actie ‘een 8-daags verblijf in Park Residence Il Gabbiano’ wordt aangeboden door Vacanceselect. Deze specialist in autovakanties bestaat inmiddels al 30 jaar!

www.vacanceselect.nl


Het brede assortiment van Lenco opent je ogen en je oren! Voor deze actie geven we Lenco tablets, MP4 spelers en Bluetooth speakers weg, maar kijk zeker ook even op de site voor het overige aanbod.

www.lenco.com


Voor hulp in de keuken ben je bij Whirlpool aan het goede adres. Neem bijvoorbeeld de koel-/vriescombinatie die je met deze kras & win actie kunt winnen! Maar Whirlpool biedt nog veel meer!

www.whirlpool.nl


Princess tekst...

www.princess.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

Algemene voorwaarden

Actievoorwaarden Kras & Win
Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Kras & Win’ van het VriesVers Platform.

Algemeen
• Deelnemen aan de actie kan tot en met 26 april 2014.
• Deelname aan de actie is alleen mogelijk bij deelnemende winkels. Deze herken je aan de posters in de winkels en aan de kras & win kaartjes die ze uitreiken bij de kassa.
• Deelname aan de actie is gratis.
• Deelnemers mogen zo vaak een actiecode invullen als gewenst.
• Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
• Minderjarigen tot 18 jaar dienen ouders/verzorgers toestemming tot deelname aan de actie te vragen.

Prijzen en actiemechanisme
• Bij elke aankoop (= kassatransactie) in de deelnemende winkels, wordt één kraskaart met actiecode uitgereikt (op = op).
• Op www.devriesverskeuken.nl/krasenwin dient men een juiste code in te voeren.
• Na invullen van een juiste code en het e-mailadres maakt de deelnemer kans op een vriesvers verrassingstas.
• Indien de vriesvers verrassingstas is gewonnen, krijgt de winnaar direct een bevestigingsmail met daarin de locatie en datum om de prijs op te halen. De tas is vanaf 28 mei 2014 op te halen bij de betreffende winkel waar de prijs gewonnen is. De tas kan tot en met 11 juni 2014 opgehaald worden. Deze bevestigingsmail dient uitgeprint meegenomen te worden naar de winkel. De gegevens van de winnaar worden naar de winkel gestuurd ter verificatie. De winnaar dient zich te legitimeren in de winkel wanneer de prijs wordt opgehaald.
• De deelnemer maakt ook kans op één van de andere prijzen wanneer deze deelneemt aan een kort onderzoek. Meedoen aan het onderzoek is mogelijk via de button die verschijnt na het invullen van de actiecode.
• De prijzen die worden verloot, zijn:
- 1x 8-daags verblijf in Park Residence Il Gabbiano, Italië voor 4 personen. Aangeboden door Vacanceselect. Verblijf van 7 nachten tussen 1-5-2014 en 25-10-2014 of in nader overleg in 2015. De prijs wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid en eigen vervoer en is inclusief eindschoonmaak, water, gas, reserveringskosten en calamiteitenfonds. De prijs is exclusief optionele voorzieningen en bijkomende kosten die ter plaatse moeten worden voldaan. Er zijn geen verzekeringen inbegrepen.
- 3x Whirlpool koel/vriescombinatie. Type WBA 43983 NFC IX: dubbeldeurs koel/vriescombinatie, uitgevoerd in ABSOLUTE design met een winkelwaarde van € 1.049. Het ABSOLUTE design kenmerkt zich met haar minimalistische vormen, strakke geometrie, een deur met geïntegreerde handgrepen, gecombineerd met een digitaal display en LED-verlichting.
- 2x Princess Dinner4All gourmetset.
- 10x Lenco tablet met WiFi en hippe beschermhoes (Cooltab 72, lime groen).
- 10x Portable luidspreker met Bluetooth en handsfree functie (BTS-110, oranje).
- 10x MP4 speler met USB en card reader (Xemio-655, grijs)                     
• De winnaars van deze prijzen worden ad random getrokken en uiterlijk 2 mei 2014 persoonlijk bericht.
• Om kans te maken op de prijzen, dient de deelnemer zich te registreren door het formulier (dat automatisch verschijnt) in te vullen en op te sturen.
• Voorwaarde voor het winnen van het 8-daags verblijf van Vacanceselect en de koel/vriescombinatie van Whirlpool is dat de winnaar op het event op 15 mei 2014 aanwezig kan zijn voor de uitreiking van de prijs. Indien dit niet het geval is, gaat de prijs naar een andere winnaar.
• Voor de prijzen gelden de voorwaarden die sponsoren daaraan verbonden hebben.

Uitkering van de prijzen
• De meeste prijzen worden uiterlijk 30 mei 2014 verzonden. Voorwaarde is wel dat de betreffende deelnemer een geldig postadres heeft opgegeven.
• De reis aangeboden door Vacanceselect en de koel/vriescombinaties van Whirlpool worden op het event van 15 mei a.s. uitgereikt. Voorwaarde is dat de winnaars bij het event aanwezig kunnen zijn. De koel/vriescombinaties worden bij de winnaars op het doorgegeven adres afgeleverd.
• Alle prijzen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan het VriesVers Platform.
• Over de prijzen en de uitkering daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.
• Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Rechten VriesVers Platform
• VriesVers Platform behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens VriesVers Platform of derden.
• VriesVers Platform behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
• Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Indien er om andere redenen een geschil ontstaat tussen een deelnemer en VriesVers Platform, is het oordeel van laatstgenoemde bindend.
• VriesVers Platform behoudt het recht om een prijs niet uit te keren.

Aansprakelijkheid
• VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie.
• Meer specifiek zijn VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met, de door haar uitgekeerde prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, storingen in haar netwerk-, computerhardware- of software van welke aard dan ook die het verlies van inzendingen van deelnemers tot gevolg heeft of de vertraging daarvan voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, het wijzigen of beëindigen van de actie.

Diversen
Vragen en/of opmerking met betrekking tot deze actie, kunnen worden gesteld via info@devriesverskeuken.nl

PRIJZEN


8-daags verblijf, Park Residence Il Gabbiano, Italië voor 4 personen

In dit vakantiepark vlakbij het Italiaanse Gardameer kun je 8 dagen bijkomen, samen met 3 vrienden, familieleden of kennissen. Deze vakantie wordt aangeboden door Vacanceselect en geven we 1x weg. Genieten geblazen!

www.vacanceselect.nl

Gevulde vriesvers verrassingstas

Surprise, surprise! Deze goed gevulde vriesvers verrassingstas laat je weken smullen van lekkere A-merk vriesvers producten. Per deelnemende winkel worden er maar liefst 50 tassen verloot!

Whirlpool koel-
vriescombinatie

Met deze koel-vriescombinatie (type WBA 43983 NFC IX) van Whirlpool kun je nog eens een vriesvers voorraad aanleggen! Het is een dubbeldeurs koel/vriescombinatie, uitgevoerd in ABSOLUTE design met minimalistische vormen, strakke geometrie, een deur met geïntegreerde handgrepen, een digitaal display en LED-verlichting. Je maakt met kras & win kans op één van de drie exemplaren die we weggeven.

www.whirlpool.nl

Lenco 7” tablet Cooltab 72

Met deze limegroene tablet heb je echt iets unieks in handen. Vergeet hem vooral niet te gebruiken om lekkere vriesvers recepten op te zoeken! Je maakt met deze actie kans op één van de tien tablets.

www.lenco.com

Lenco bluetooth speaker BTS 110

Overal muziek luisteren waar je maar wilt…dat kan met deze oranje bluetooth speaker! Win jij 1 van de 10 met deze actie?

www.lenco.com

Lenco MP4 speler Xemio 655

De tijd van lekker buiten hardlopen breekt weer aan. Met deze MP4 speler neem je lekker je muziek mee onderweg. Maar je kunt hem natuurlijk ook meenemen op vakantie, op de fiets of waar dan ook! We geven er 10 weg met deze kras & win actie.

www.lenco.com

Princess Dinner4all

Met deze Dinner4all kun je samen en toch individueel koken aan tafel! We geven er 2 weg met de kras & win actie. Dat is nog eens een bijzondere en unieke manier om samen feestelijk te dineren.

www.princess.nl

De VriesVers Keuken | Postbus 250 | 3860 AG Nijkerk | info@devriesverskeuken.nl                                  ©2012 De VriesVers Keuken  | Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  | Ontwerp: ISMC